İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. Yılı Etkinlikleri Sürüyor

 İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. Yılı Etkinlikleri Sürüyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, Cumhuriyet'in 100. yılının coşkuyla kutlanması için İstanbul'un farklı noktalarında kurulan dijital sergiler ve üç boyutlu gösteriler, beşinci gününde de yoğun ilgi görüyor.
Cumhuriyet'in 100. Yıl Etkinlikleri
Cumhuriyet'in 100. Yıl Etkinlikleri

Etkinlikler kapsamında Beyoğlu Taksim'de, Atatürk Kültür Merkezi önüne kurulan "Maziden Atiye Türkiye Yüzyılı" gösterim alanında su perdesi, su şovu ve üç boyutlu içeriklerin yayımlandığı ekranlarla vatandaşlara geçmişten bugüne "Türkiye Yüzyılı" perspektifi sunuluyor. İnteraktif ve üstün teknolojik deneyim sunan içerikler özellikle çocuklar ve gençler tarafından beğeniyle izleniyor.
Cumhuriyet Etkinlikleri
Cumhuriyet Etkinlikleri

"Boğazda 100. Yıl Gezici Yüzer İskele" Kadıköy'de kuruldu

İstanbul Boğazı'nda birçok noktada vatandaşlara Cumhuriyet'in 100. yılına ilişkin içerikler sunan iskele, akşam saatlerinde Kadıköy sahiline demirledi.
Vatandaşlar, yüzer iskeleye kurulan platformdaki 4 büyük ekran aracılığıyla Cumhuriyet'e ilişkin özel içerikleri izleme fırsatı buluyor.
Kaynak:aa

1 Yorumlar

  1. Etkinlikler kapsamında Beyoğlu Taksim'de, Atatürk Kültür Merkezi önüne kurulan "Maziden Atiye Türkiye Yüzyılı" gösterim alanında su perdesi, su şovu ve üç boyutlu içeriklerin yayımlandığı ekranlarla vatandaşlara geçmişten bugüne "Türkiye Yüzyılı" perspektifi sunuluyor. İnteraktif ve üstün teknolojik deneyim sunan içerikler özellikle çocuklar ve gençler tarafından beğeniyle izleniyor.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | Haber | Haber |