Ankara, İstanbul ve İzmir'e Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Dijital Dev Ekranlar Kuruldu

 Ankara, İstanbul ve İzmir'e Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Dijital Dev Ekranlar Kuruldu

Türkiye'nin 100 yıldaki kazanımları, kentin farklı noktalarına kurulan ve teknolojinin son imkanlarının kullanıldığı dijital sergiler ve üç boyutlu gösterilerle anlatılıyor.
Cumhuriyet'in 100. Yılı
Cumhuriyet'in 100. Yılı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Cumhuriyet'in 100. yılının "Türkiye Yüzyılı"na yaraşır şekilde coşkuyla kutlanması için kentin çeşitli noktalarında kurulan dijital sergiler ve üç boyutlu gösteriler vatandaşlarla buluştu.
İletişim Başkanlığının, Cumhuriyet'in 100. yılına özel düzenlediği etkinlikler kapsamında, Ankara 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı, İstanbul Bakırköy Özgürlük Meydanı ve İzmir Gündoğdu Meydanı'nda konumlandırılan dev ekranlardan, özel video gösterimleri gerçekleştiriliyor.Cumhuriyet'in 100. yılıyla ilgili içeriklerin yer aldığı anıtsal görünümlü monolitlerde, sosyal medya üzerinden belirlenecek etiketlerle vatandaşlardan gelen içeriklere de yer verilecek.
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlik, bir hafta boyunca devam edecek.

Taksim Meydanı'nda dev ekran kuruldu
100.Yıl Etkinlikleri
100.Yıl Etkinlikleri

Bu kapsamda, Beyoğlu Taksim'de, Atatürk Kültür Merkezi'nin önüne "Maziden Atiye Türkiye Yüzyılı" gösterim alanı kuruldu.
Alanda, su perdesi, su şovu ve üç boyutlu içeriklerin yayınlandığı ekranlarla geçmişten bugüne "Türkiye Yüzyılı" vizyonu interaktif ve teknolojik bir deneyimle vatandaşların beğenisine sunuluyor.
Taksim Gezi Parkı'nın önüne de "Türkiye Yüzyılı" resmi logosundan esinlenerek hazırlanan "Türkiye Yüzyılı Enstalasyonu" ile 100. yıl içerikleri dev ekrandan vatandaşlarla buluşuyor.
Bayram günü de Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları, canlı yayın aktarımıyla etkinlik yerinde izlenebilecek.
Taksim Meydanı'nı adeta aydınlatan dev ekrandan görüntüleri izleyen vatandaşlar ve turistler, bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.
Kaynak:aa

1 Yorumlar

  1. İletişim Başkanlığının, Cumhuriyet'in 100. yılına özel düzenlediği etkinlikler kapsamında, Ankara 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı, İstanbul Bakırköy Özgürlük Meydanı ve İzmir Gündoğdu Meydanı'nda konumlandırılan dev ekranlardan, özel video gösterimleri gerçekleştiriliyor.Cumhuriyet'in 100. yılıyla ilgili içeriklerin yer aldığı anıtsal görünümlü monolitlerde, sosyal medya üzerinden belirlenecek etiketlerle vatandaşlardan gelen içeriklere de yer verilecek.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | Haber | Haber |