İzmir'de TEKNOFEST Etkinlikleri Tamamlandı

 İzmir'de TEKNOFEST Etkinlikleri Tamamlandı

Havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'i ilk günde binlerce kişi ziyaret etti.
Teknofest
TEKNOFEST

Çiğli Havaalanı'nda, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen Anadolu Ajansının 9. kez global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST İzmir'in ilk gün etkinlikleri tamamlandı.

TEKNOFEST İzmir, kapılarını açtı

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar: TEKNOFEST dünyanın daha önce şahit olmadığı zihinsel bir devrime imza atıyor.
İstanbul ve Ankara'nın ardından bu yıl üçüncüsü İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST'te sabahın ilk saatlerinden itibaren büyük yoğunluk oluştu. Festival alanı, sabah 09.00'da ziyaretçilere açıldı. Alanı gezen binlerce ziyaretçi, paydaş firma ve kurumların alanındaki simülasyonları deneyip, stantlarını gezdi.
TEKNOFEST İzmir
TEKNOFEST İzmir
Öğrenciler, festival alanındaki stantlarda kurulan "Dikey Rüzgar Tüneli", "İklim Tüneli", "Güneş Gözlemi", "Planetaryum", "Uzay Temalı Çocuk Parkı", "Simülasyon Deneyim Alanları", "Katılımcı Stant Aktiviteleri", "Kara ve Hava Araç Sergisi", "Sıcak Hava Balonu" ve "Pedallı Uçuş Etkinliği"ne katıldı.
Festival alanında sergilenen Bayraktar Akıncı, Bayraktar Kızılelma, Bayraktar TB2, Bayraktar TB3, Anka, F-16, T-129 Atak Helikopteri, Cezeri, Hürjet ve Gökbey helikopteriyle fotoğraf çektiren vatandaşlar, yetkililerden de bilgi aldı.
Kaynak:aa

1 Yorumlar

  1. İstanbul ve Ankara'nın ardından bu yıl üçüncüsü İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST'te sabahın ilk saatlerinden itibaren büyük yoğunluk oluştu. Festival alanı, sabah 09.00'da ziyaretçilere açıldı. Alanı gezen binlerce ziyaretçi, paydaş firma ve kurumların alanındaki simülasyonları deneyip, stantlarını gezdi.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | Haber | Haber |